Olemme vahvasti mukana tekstiiliteollisuudessa

Toimimme työvaatteiden valmistuskapasiteetin myyntiagenttina. Kymmenen vuoden yhteistyö tehtaiden kanssa takaa laadun sekä toimivan yhteistyömallin. Tällä hetkellä valmistustoimintaa on Kiinassa sekä Virossa.

Voimme hoitaa myös asiakkaan puolesta työmääräysten teot sekä asiakkaan halutessa aina tarviketilauksiin saakka.

Meiltä saat lisäksi laadukkaat työvaatekankaat joiden toimitus suoraan valmistustehtaille onnistuu kauttamme joustavasti.

Kymmenien vuosien kokemus alalta takaa vankan pohjan toiminnallemme.

KIVISALO PRO - TEKSTIILITEOLLISUUDEN AMMATTILAINEN

Tuotteemme lyhyesti

Logistiikka

Kivisalo Pro on logistiikkaratkaisujen ammattilainen. Logistiikan tuoteryhmässämme on  yli 400 korkealaatuista tuotetta. Erilaisia rullakoita löytyy mm. yli 50 erilaista vakiomallia. Lisäksi mallistosta löytyy tuotannon keräilyvaunut, häkit, ostoskorit,- ja kärryt sekä muut kaupan esillepanokalusteet.

Pesulateollisuus

Kivisalo Pro:lla on laaja tuotevalikoima laitos- ja sairaalapesuloiden tarpeisiin laadukkaita kalusteita tuotannon pyykinkäsittelyyn- ja kuljetuksiin. Valikoimassamme mm. pesularullakoita, pyykkivaunuja, säkkitelineitä sekä sairaalan sterilikalusteita pyykin käsittelyyn ja muihin sairaalantarpeisiin.

Lähetys & Pakkaus

Toimitamme edullisesti myös pakkaus- ja lähetystarvikkeet. Valikoimastamme löytyy mm. pyykkisäkit- ja kalvot, pakkausteipit sekä lähetyslistapussit.  Lähes kaikki tuotteet saatavilla painatuksella tai ilman painatusta.