Tervetuloa tutustumaan jättimäiseen logistiikan laitteiden ja tarvikkeiden valikoimaamme.

Mallistostamme löydät tuotteet niin sairaalamaailmaan kuin pesulateollisuuteen sekä esimerkiksi kaupanalalle. Valikoimastamme löydät myös logistiikkatuotteiden lisäksi pakkaustarvikkeita, pesulapusseja, työvaatekankaita jne...

Valitse oheisesta valikosta sinua kiinnostavat tuotteet ja tutki tuotteita rauhassa. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin tuotteisiin sekä palveluihimme liittyen!

Tervetuloa kivisalo.fi sivuille!

Logistiikka

Kivisalo Pro on logistiikkaratkaisujen ammattilainen. Logistiikan tuoteryhmässämme on  yli 400 korkealaatuista tuotetta. Erilaisia rullakoita löytyy mm. yli 50 erilaista vakiomallia. Lisäksi mallistosta löytyy tuotannon keräilyvaunut, häkit, ostoskorit,- ja kärryt sekä muut kaupan esillepanokalusteet.

Pesulateollisuus

Kivisalo Pro:lla on laaja tuotevalikoima laitos- ja sairaalapesuloiden tarpeisiin laadukkaita kalusteita tuotannon pyykinkäsittelyyn- ja kuljetuksiin. Valikoimassamme mm. pesularullakoita, pyykkivaunuja, säkkitelineitä sekä sairaalan sterilikalusteita pyykin käsittelyyn ja muihin sairaalantarpeisiin.

Lähetys & Pakkaus

Toimitamme edullisesti myös pakkaus- ja lähetystarvikkeet. Valikoimastamme löytyy mm. pyykkisäkit- ja kalvot, pakkausteipit sekä lähetyslistapussit.  Lähes kaikki tuotteet saatavilla painatuksella tai ilman painatusta.

Ota Yhteyttä

Palvelemme sinua myös mielellämme henkilökohtaisesti numerossa 0400 390 563 tai sähköpostitse osoitteessa info@kivisalo.fi.

Käyttökohteita

 

Pyykki
Matkatavarat
Kauppa
Kauppa
Kauppa
Kauppa
Kauppa
Rullakot